

US Legends Points Race and Bullring Practice Friday, February 4, 2022

3:00 pm to 8:30 pm: Credential Sales 4:00 pm Pit Parking

5:00 pm: Tech Inspection begins

6:00 pm: Legends Practice Pro / Master Practice (10 minutes)
6:10 pm: Legends Practice Semi Pro / Young Lions (10 minutes)
6:20 pm: Bandolero Practice (10 minutes)

6:30 pm: Bullring Open Practice (5 minute sessions divided by

division, first come, first served) (60 minutes)

7:30 pm: *Legends Practice Pro / Master (10 minutes)
7:40 pm: *Legends Practice Semi Pro / Young Lions (10 minutes)
7:50 pm: *Bandolero Practice (10 minutes)
*USLCI Races will be lined up based off of 2nd practice times.

8:00 pm: Bullring Open Practice (5 minute sessions divided by

division, first come, first served) (60 minutes)

8:10 pm: Driver Meeting INEX Friday night racers

9:00 pm: Bandolero Feature - 12 laps (10 minutes)
Legends Semi-Pro/Young Lion Feature - 20 laps (15 minutes)
Legends Feature Pro/Masters - 20 laps (15 minutes)

9:40 pm: Bullring Practice (no Legends or Bandoleros) 5 minutes per group

10:30 pm: Secure Track

11:00 pm: Pits Close

Raceceiver Channel 536 or 456.6875 - AMB Transponders only - No Overnight Camping in the Pits

** ** Schedule subject to change ** **



Championship Series Race #2 Saturday, February 5, 2022

8:00 am to 3:00 pm: Credential Sales 8:00 am Pit Parking

8:30 am: Tech Inspection begins

9:00 am - 10:15 am Open Practice by division, open to any division racing. 5 minute groups.

10:20 am: Driver's Meeting

11:00 am - 11:15 am NASCAR 602 Modified Practice
11:15 am - 11:30 am NASCAR Pro Late Model Practice

11:30 am Spectator Gates Open

11:30 am - 12:20 pm Open Practice by division only for Legends, Bandoleros, Skid Plate Cars,

Super Stocks, NASCAR Bombers; 5 minute groups.

12:30 pm: NASCAR 602 Modified Single Car Qualifying (2 laps)

NASCAR Pro Late Model Single Car Qualifying (2 laps)

1:15 pm: Battle of the Bands or Autograph session

2:00 pm: Opening Ceremonies / National Anthem

2:05 pm: NASCAR Bomber Feature #1 - 25 laps (25 minutes)

USLCI Bandolero Feature - 10 laps (10 minutes)
USLCI Legends Feature - 25 laps (25 minutes)
Super Stock Feature - 40 laps (25 minutes)
Skid Plate Cars Feature - 15 laps (15 minutes)
NASCAR 602 Modifieds - 50 laps (40 minutes)
NASCAR Pro Late Model Feature - 60 laps (45 minutes)
NASCAR Bomber Feature #2 - 30 laps (25 minutes)

Legends and Bandoleros will be lined up by Practice times.

Super Stocks, Bomber Feature #1, Skid Plate Car Features will be lined up by pill draw at registration.

Bomber Feature 2 will be a complete invert of feature #1's finish.

NASCAR 602 Modifieds & NASCAR Pro Late Models qualifying order will be based on pill draw at registration. Top Qualifiers will redraw based on the following. 12 cars or less top 4 qualifiers redraw; 13-20 cars top 6 qualifiers redraw; more than 20 cars top 8 qualifiers redraw.

Raceceiver Channel 536 or 456.6875 - AMB Transponders only - No Overnight Camping in the Pits

** ** Schedule subject to change ** **